GO EXTREME Åbningsfest

Fernisering
Fri entré

Kunsthal Aarhus vil gerne invitere dig til åbningen af GO EXTREME – et stort og nyskabende udstillings-projekt, der omdanner hele kunsthallen til et levende rum for ekstreme fysiske og mentale præstationer.

GO EXTREME er et møde mellem kunst og ekstremsport, mellem det kreative og det kommercielle, det underholdende og det eksistentielle. Til udstillingen har en række danske og internationale kunstnere skabt værker, der giver forskellige perspektiver på menneskets jagt efter at nå hinsides kroppens fysiske og mentale begrænsninger.


ÅBNINGSDAGEN

Den 28. august åbner vi for første gang dørene til Go Extremes tre forskellige udstillingsdele: EKSTREMERNES ANATOMI, HINSIDES KROPPEN og EKSTREM FITNESS.
Til åbningsdagen har vi sammensat et program, der byder på alt fra klatring på Kunsthallens nye psykedeliske klatrevæg til professionelle kampsportsdueller i vores GO EXTREME MMA-arena.

Kl. 15.00:
- Åbningstale ved Peter Ole Pedersen, kurator og projektleder for GO EXTREME
- Tale af Peter Falktoft, tv- og radiovært samt erfaren X-games kommentator, og afsløring af ny ekstrem skulptur i parken
- Gratis GO EXTREME-øl brygget af Svaneke Bryghus

Kl. 16.00:
- Lær at klatre med friklatrer Esben Seir, NoGravity

Kl. 16.30
- Samtale mellem ultraløber Kristina Schou Madsen, kunstner Trisha Cheeney og kurator og projektleder for GO EXTREME Peter Ole Pedersen

Kl. 17.00:
- Boksekamp i GO EXTREMEs egen arena

Kl. 18.00:
- Mulighed for at købe mad i gården

Kl. 18:30:
- Saxofonkoncert med Princess_Waterfall i Galleri 1

Kl. 19.00:
- Muay Thai-kamp i arenaen

Kl. 20.00:
- DJ Brush & Dee J's 4 Joy

Kunsthal Aarhus og baren vil være åben 15-23.

FØLG FACEBOOK-BEGIVENHED FOR UPDATES


SE DEN OFFICIELLE GO EXTREME TRAILER!

Støttet af