Artist talk: Artist Talk med Heo Chanmi (KR), Ola Arent (PL) and Stella Geppert (DE)

Fri entré
Sprog: Engelsk

Fredag ​​den 4. november afholder Kunsthal Aarhus artist talks med tre af de internationale kunstnere, der i øjeblikket er residens på Malt AIR residency i Ebeltoft.

Kunstnerne er: Heo Chanmi (KR), Ola Arent (PL) og Stalla Geppert (DE).

Samtalerne vil blive fulgt op af vores kommende arrangement KA Fredagsbar.


Om kunstnerne

Den sydkoreanske kunstner Heo Chanmi (f. 1991) bruger det traditionelle medium ekspressivt maleri til at definere, hvad det vil sige at male, normer forbundet med det og stille spørgsmålstegn ved emner, der er forbundet med traditionelt landskabsmaleri.

Ola Arent (f. 1995) er en polsk-svensk kunstner, der arbejder i det felt, hvor kunst, social bæredygtighed og miljøbeskyttelse mødes. Hendes tværfaglige projekter beskæftiger sig med former for guerillahavearbejde og sociale byhaver for at sætte fokus på emner som social uretfærdighed, skovrydning og udryddelse af arter.

Stella Geppert er en tysk billedhugger og udøvende kunstner. Hendes praksis er født ud af analysen af ​​bevægelse i kommunikative og kropslige tilstande, der er dannet og formet af sociale konventioner. Hendes værker definerer tegnemediet som et skulpturelt aftryk af de væsentlige bevægelser af menneskelig interaktion.


Om Malt Air
De tre institutioner Maltfabrikken, Kunsthal Aarhus og De Danske Kunstværksteder har samarbejdet om at skabe et residency af høj kvalitet for professionelle internationale kunstnere med attraktive bo- og arbejdsfaciliteter og fremme udviklingen af ​​et bredt netværk inden for den danske kunstscene. Formålet med Malt AIR er at bidrage til at understøtte og udvikle kunstneres praksis og forskning og at fremme en udveksling mellem danske og internationale billedkunstnere. Vi tilbyder tre måneders ophold for to-tre kunstnere ad gangen. Hvert opholdsprogram er skræddersyet på en professionel kunstnerisk måde og involverer netværksaktiviteter. For at lære mere: http://www.maltair.dk/residency

Chanmi Heo, 'Practice for tomorrow', Akryl goyache på koreansk papir, 2018. Foto: SpaceHeem.
Chanmi Heo, ‘Practice for tomorrow’, Akryl goyache på koreansk papir, 2018. Foto: SpaceHeem.
Portræt af Ola Arent. Foto: Anne Marcher.
Portræt af Ola Arent. Foto: Anne Marcher.
Portræt af Stella Geppert. Foto: Thomas Bruns.
Portræt af Stella Geppert. Foto: Thomas Bruns.
/