Koncert med Caktus

  • 50 kr.

Kom til koncert med Caktus, der netop har udgivet deres andet album ”Flimrende” på Barefoot Records!

→ Koncertstart: kl. 20

Caktus’ musik befinder sig imellem det skrøbelige og det stærke - det smukke og det voldsomme – kammermusik og grooves. Det er den akustiske lyd der er i fokus, og lysten til at eksperimentere og improvisere ind og ud af de ellers stramme kompositioner. Caktus er tæt på at være en dobbelttrio, med to basser og to saxer, og med denne samklang og spejling er det oplagt at også temaer spejles, vendes, vrides og udfordres.

Caktus blev dannet i Aarhus i 2017, og har siden da spillet mere end 40 koncerter rundt om i Norden og fået sin musik opført af DR Bigbandet. Debut-udgivelsen ”Under Solen” fik mange roser med på vejen, bl.a. en Steppeulvs nominering som Årets Komponist, en nominering til Årets Album ved Danish Music Awards Jazz 2021, og en plads på både Passive/Aggressive’s og Dagbladet Information’s årsliste over de 20 bedste danske udgivelser i 2020.

Gruppen består af Maria Dybbroe (altsax), Zeki Jindyl (altsax), Thorbjørn Kaas (cello, kontrabas), Frederik Hagner (kontrabas) og Tobias Andreassen (trommer).

Køb din billet i døren eller allerede nu på Billetto.