Koncert med Mong Tong & Maya Ongaku

  • 115 kr.

Vær med når Mong Tong & Maya Ongaku, to aktuelle bud på ny rockmusik fra henholdsvis Japan og Taiwan, der er stærkt påvirket af den asiatiske kultur, mytologi og folketro, lægger vejen forbi Kunsthal Aarhus.

→ Koncertstart: kl. 20

Mong Tong er et taiwanesisk psykedelisk musikband dannet af brødrene Hom Yu og Jiun Chi. Navnet ”Mong Tong” stammer fra brødrenes barndoms-kælenavn. Mong Tongs musik er kraftigt påvirket af sydøstasiatisk kultur, herunder dens mytologi og folkesagn, samt 60’ernes og 70’ernes psykedeliske musik. Deres lyd er kendetegnet ved hypnotiske rytmer, drømmende melodier og en overjordisk atmosfære. Mong Tong er blevet beskrevet som en del af en ny bølge af taiwansk musik, der trækker på landets rige kulturarv samtidig med, at den udfordrer grænserne og udforsker nye lydterritorier.

Maya Ongaku stammer fra kystsamfundet omkring Enoshima, en lille ø beliggende 50 km. sydvest for Tokyo. Deres jordnære psykedeliske musik rækker langt ud over rødderne i deres indre sjæle. Navnet stammer ikke fra nogen form for oldtidscivilisation, men derimod fra en neologisme defineret som den forestillede udsigt uden for ens synsfelt.
Bandet, der i øjeblikket består af Tsutomu Sonoda, Ryota Takano og Shoei Ikeda, finder tilflugt i Ace General Store, en strandagtig vintagebutik og salon-lignende rum, der er skjult for øjet fra den travle, turistede Subana Street i Tokyo. Mellem samtaler om musik og kunst, kuratering af vinylafdelingen og betjening af kassen og snak med lokale unge og gamle, finder medlemmerne tid til at jamme og indspille deres spontane idéer.

Køb dine billetter på Voxhalls hjemmeside