KA Sound x Alter: Forlaget Kornmod

Fri entré

KA Sound og Alter er stolte af at kunne præsentere en aften med koncerter kurateret af den danske udgivelsesplatform Forlaget Kornmod.
Siden stiftelsen i sommeren 2019 har Forlaget Kornmod været repræsentanter på den danske musikscene for det de selv kalder “Ny dansk inderlighed”. Med over 75 udgivelser i deres bagkatalog giver de et diverst indblik i en scene der er under konstant udvikling.
Til denne aften får vi et lille udpluk i form af koncerter fra Alba Liv, Franciska & Emilie, Bysund og Jakob Folke Ivarsson

ALBA LIV
Alba liv er en kunstner, med en mangefacetteret og egensindig praksis der strækker sig over musik, maleri, performance mm. Som musisk kunstner debuterede hun med en selvudgivelse i 2019, og senere fysisk i 2020 på Forlaget Kornmod, som hun nu er aktivt medlem af. Hendes tidlige udgivelser er overvejende minimalistiske kompositioner for manipulerede reallyde og spartansk akustisk instrumentation. Siden da, har hun over en række udgivelser langsomt bevæget sig mod en mere “traditionel” sangskrivning, der dog stadig I høj grad bygger på kompositionelle greb fra forskellige former for eksperimentalmusik. Den tidlige sans for elektronisk manipulation har siden udviklet sig til en interesse for cd-manipulation. Alba livs sange drager både inspiration fra skrøbelige sangskrivere som Vashti Bunyan, og den drømmende fremdrift i 90’ernes shoegaze og dreampop.
Lyt med her.

FRANCISKA & EMILIE
Franciska & Emilie præsenterer en minimalistisk, men lettere kaotisk konkretmusik/lydcollage, med inspiration fra tidlig klassisk musik, elektroakustisk musik og tekstural noise. Franciska & Emilie vil til arrangementet fremføre en længere komposition for bånd, elektronik og reallyd.
Lyt med her.

BYSUND
Gennem sin konstante ophobning af støj er Karl EZ Hansen under aliasset Bysund på blot to år lykkedes med at skabe sig et navn. Bysund har allerede flere fysiske og digitale udgivelser på sit bagkatalog og sammenlignes med blandt andet Iannis Xenakis, Etant Donnés, and Puce Mary.
I tråd med disse sammenligninger kredser Bysunds musik om industrial-, drone- og konkret musik. En forvrænget bevidsthed vender sig mod total abstraktion.
I live-miljøet bringer Bysund hele sit katalog, hvor han adskiller, rekombinerer og tilfører elektrochok til den stygiske og mørke afgrund af lydobjekter, der hackes til forglemmelse og genopstår som en mystisk kode: en transient i gemmestedets hellige gange, kun i stand til at skele ved det hjemsøgte maskineri gennem den tykke sky af en ildelugtende atmosfære, der gennemsyrer hemmelige mødesteder.
Lyt med her.

JAKOB FOLKE IVARSSON
Med sin fascination for fragile teksturer, sparsomme harmonier og lyde der til hverdag omslutter os som tæpper, skaber Jakob Folke Ivarsson et omvendt lyd-hierarki hvor der inviteres til at lytte ind i det atypiske, som værende det skønne.
Lyt med her.

Støttet af